Golden Rose Liquid Matte Lipstick - moja kolekcija

Ćao svima. Znam da me jako dugo nije bilo i za to je krivac zvani ispitni rok. Sada kad je sva ta muka prošla, mogu se u potpunosti posvetiti pisanju postova. Planiram do marta da nadoknadim zanemarivanje bloga u januaru i dobar deo februara, tako da će ovog meseca biti više postova nego inače.


Ovom prilikom želim da vam pišem o Golden Rose tečnim mat karminima, koji su za mene otkriće veka. Za nepunih 500,00 dinara možete dobiti karmin koji traje čitav dan na usnama, šta god radili. Malo teže se skida, ali i za to postoji caka. Ukoliko pre skidanja nanesete neko labelo skida se neverovatnom lakoćom. Zaista vredi imati ovaj proizvod u svom asortimanu. Postoji 17 nijansi u prodaji, od kojih ja imam 6. Kao što možete videti na slici ispod, u pitanju su nijanse pod brojevima 01, 03, 06, 10, 13 i 15.





Prvo ću pisati o nude nijansama. U ovom slučaju to su 01, 10 i 13. Prvi, 01, mi se zapravo i ne dopada toliko. Svidela mi se boja u bočici i kako nije stojao tester, a ja nisam imala puno vremena, kupljen je. Međutim, kada sam ga probala shvatila sam da mi se ne dopada uopšte kako stoji. Boja je previše drečava i fluorescentna i ne znam čak ni da li bi je devojke sa svetlijim tenom uspele iznositi. Kako mi nije odgovarala na usnama, ja sam ovu boju probala na očima i kao ajlajner stoji super. Kombinovala sam ga sa crnim ajlajner i koristila sam ga samog i u oba slučaja je dobro i dugo stojao na očima. 
Sledeća je čuvena desetka. Kada je izbačena ova boja, masovno su je kupovali tako da se retko gde mogla naći. Sada kako vreme odmiče sve se češće može naći na rafovima, što je značilo da je i ja konačno negde mogu iskopati. Ovo je lepa siva boja, koja s vremenom prelazi u ljubičastu na usnama. Iako su mišljenja podeljena što se ovog karmina tiče, ja sam njime oduševljena. Jako je neobična boja koju svi primete, a opet je primerena i ne previše napadna. 
Nedavno je i na srpsko tržište došla nova kolekcija tečnih karmina, a to su nijanse od 13 do 17. U Beogradu su se naravno mogle naći, ali je u Novom Sadu bila nešto drugačija priča. Kada sam saznala da u Eos parfimeriji imaju nove nijanse brže bolje sam otišla da vidim koje imaju. U tom periodu su imali samo 13 i 16, a kako je 16 jako slična ostalim karminima koje imam odlučila sam da uzmem 13. I zaista nisam pogrešila. To je prava boja kože. Svako ko voli nežne i neprimetne nijanse treba da uzme ovaj karmin. Ispod možete videti kako ova 3 karmina izgledaju u bočici i na ruci.





Ostali su još 03, 06 i 15. Karmin pod brojem 03 je nežna ljubičasta boja koja jako lepo stoji na usnama i može se uvek nositi. Tamnija je kada se nanese nego što je u bočici, ali to ne znači da je lošija. Štaviše, lepša mi je kad se nanese.
Broj 06 sam dobila uz magazin Grazia još u oktobru kada je bila poklon. To je koralno crvena boja, koja je za moj ukus malo prejaka. Lično mi se ne dopadaju takve nijanse jer previše odskaču od mog lica. Jako me podseća na leto i na večernje šetnje pored plaže, tako da bih rekla da je letnja nijansa. S obzirom da mi ni ovaj karmin ne odgovara na usnama, i ovaj sam stavljala umesto ajlajnera i zaista stoji fenomenalno. Daje neki poseban izgled oku, baš zato što se ne očekuje na očima.
Poslednji na redu je broj 15. Ovaj karmin sam uzela pre par dana, isto u Eos parfimeriji, gde sam prvobitno naišla na nove nijanse. Ova boja je savršena! Tamna je, čak mislim da je najtamnija u celoj kolekciji. Podseća me na NYX Soft Matte Lip Cream Transylvania. Izuzetno tamna boja, ali ravnomerno ostaje na usnama prilikom nanošenja, što je retkost kod tamnih tečnih karmina. Sa ovakom tamnom bojom sam očekivala da će se skidati na određenim delovima, ali je ovaj karmin izdržao ceo dan da se nije mrdnuo. Zaista sve pohvale imam za ovu kolekciju Golden Rose karmina.







Nadam se da vam se dopada ovaj post. U narednih par dana ću izbaciti još jedan.
Ljubim vas. :*

CONVERSATION

2 comments:

Back
to top