Maybelline the Nudes VS Maybelline the Rock Nudes

Nakon isprobavanja svih senki u paletama shvatila sa da zaslužuju poseban post kako bih uspela bolje da vam dočaram ovu savršenost. Prvo sam kupila the Rock Nudes paletu u poklon setu sa maskarom, a nedugo nakon toga su svi Maybelline proizvodi bili sniženi do 40% u Lilly drogerijama*, što je značilo da ću posedovati još jednu Maybelline paletu senki. Dvoumila sam se između the Nudes i the Blushed Nudes i na predlog ostalih blogerki sam izabrala the Nudes. Da li su zaista kvalitetne kao što svi govore? Pročitajte u nastavku. *Svi Maybelline proizvodi su na sniženju do 15. januara.





Maybelline the Nudes je paleta senki u kojoj se zaista nalaze pretežno nude boje, nežne i namenjene za svakodnevno korišćenje. Dobro se blendaju i imaju jaku pigmentaciju, tako da sigurno svima odgovaraju. Dolaze u prefinjenom crnom pakovanju sa napola providnim poklopcem, tako da se sve boje mogu videti. U paleti se nalazi 12 senki raspoređenih tako da se uvek mogu kombinovati dve naspramne ili set od četiri susednih boja. Sve predloge kako možete da ih koristite možete naći na poleđini palete.




Druga paleta, Maybelline the Rock Nudes je više namenjena za noćne izlaske i smeliji izgled. Za razliku od prethodne palete, ovde se nalaze i plava i ljubičasta senka, koje su namenjene rok sceni. Pigmentovanija je od svoje prethodnice, ali se podjednako lako nanosi i blenda. Takođe, dolazi u istom luksuznom crnom pakovanju, sa delimično providnim poklopcem. Prednost ove palete je što su senke veće pa se samim tim lakše koriste i sporije troše.




Kada bi me pitali koju paletu da odaberete od ove dve, ne bih vam znala pomoći previše. I jedna i druga su must have, jer se koriste za različite namene. Ukoliko više volite nežnu šminku i prirodan izgled moja preporuka je the Nudes. Međutim, ukoliko više volite da naglasite i istaknete oči senkama, the Rock Nudes je pravi izbor za vas!



Nadam se da vam se dopao ovaj post. Uskoro dolazim sa još jednom recenzijom.
Ljubim vas. :*

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top