Aura Absolute Matte - recenzija

Ćao svima. Odluka da pišem češće je upalila, tako da me evo nedugo nakon poslednjeg posta sa novom recenzijom.
Danas ću vam pisati o svim Aurinim mat karminima koje posedujem. Kako se mogu naći na svakom koraku, njih zaista imam najviše. Kao što možete videti na slici imam od najsvetlije nude nijanse do najtamnije koju su proizveli.



Počeću prvo sa nude nijansama, koje su pod brojevima 601 - My Beloved i 614 - Emergency Call. Jako lepe boje, prva je zaista boja kože, dok druga vuče pomalo na rozo. Pigmentacija je dobra, s tim što se sporije suše. Jako lepo stoje osobama svetlijeg tena, s tim što smatram da je 614 malo prejaka za osobe sa izuzetno svetlim tenom. Ispod možete videti swatch-eve kao i kako izgledaju na usnama.


Levo je broj 601, a desno 614

Levo je broj 601 - My Beloved, a desno 614 - Emergency Call




Sledeći su pod brojevima 612 - Matte Mess i 615 - Stay Foolish. To su dve nijanse ljubičaste koje imam. Na prvi pogled su nežne, međutim kada se stave na usne izgledaju mnogo drugačije. Boja Matte Mess nakon stavljanja na usne poprimi tamniju nijansu ljubičaste, dok Stay Foolish ipak dobije rozu boju. Zadovoljna sam sa oba karmina, ali mi se više sviđa ova tamnija nijansa zato što je nekako prirodnija, dok 615 ipak dobije neki veštački izgled. Ispod opet možete videti kako izgleda na ruci i na usnama.

Levo je 615, a desno 612



Nakon ljubičastih su na redu crveni. Imam tri nijanse crvene, 604 - Boy Oh Boy, 605 - Checkmatte i 611 - Time for Selfie. Najsvetliji, 604 - Boy Oh Boy mi se najmanje dopada. Jeste pigmentovan, verovatno bi se nekim devojkama i dopao, ali je meni boja jako loša.Uopšte ne odgovara mom tenu. Tekstura ovih crvenih je malo bolja od ostalih, poprilično su pigmentovani, samo se treba pronaći odgovarajuća nijansa.

Levo je 604 - Boy Oh Boy, zatim 605 - Checkmatte i desno 611 - Time for Selfie




Za kraj sam ostavila najtamniju nijansu koju imam. To je karmin pod brojem 625 - Break the Rules. Sestra mi kaže da je njoj to tamno ljubičasta, dok mene ipak podseća na neku mešavinu braon i crvene. Ali sve u svemu je to izuzetno tamna boja karmina. On mi se iskreno najmanje dopada, iako ja jako volim tamne karmine. Veoma je tečan i mora se po 3, 4 puta staviti da bi bio jednak na usnama. Na slici ispod možete videti kako izgleda.




Moj utisak je da su im tamnije nijanse lošijeg kvaliteta, zato što je potrebno mnogo više proizvoda da bi izgledalo kako treba. Ovi karmini dolaze u pakovanju od 7ml, a cena im je oko 500 dinara i kao što sam već rekla na početku, mogu se naći u mnogim parfimerijama i drogerijama.




Nadam se da vam se ovaj post svideo. Do sledećeg puta.
Ljubim vas. :*



CONVERSATION

2 comments:

  1. Ni ja nisam bila previše zadovoljna tamnijim nijansama, pa ih više ni ne uzimam. Trenutno imam 601 i njega baš često koristim. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je 601 najlepša i najprirodnija nijansa od svih, zato i ja isto najčešće taj koristim. :)

      Delete

Back
to top