New in

Zdravo svima. Otkako sam krenula na fakultet puno učim, pa nisam imala vremena da se posvetim blogu. Ali konačno sam opet tu i to sa veoma zanimljivom temom.
Svi znamo koliko je opuštajuće kupovati nove proizvode. Tako sam i ja, u želji za malim odmorom od učenja, krenula u novu kupovinu. Sada ću vam pokazati svoj plen.




Počeću od Byphasse tonika za lice. Kao što ste mogli primetiti Byphasse je došao i u Srbiju i neverovatno je koliko ljudi hvale njihove proizvode. Naravno i ja sam jedna od njih.

Ovaj brend je nastao u Španiji i njihov cilj je da prodaju što kvalitetniju kozmetiku za što niže cene.
Ovaj tonik je od ružine vodice i veoma je nežan, tako da ga osobe sa osetljivom kožom mogu koristiti bez ikakve brige od iritacije. U početku je miris možda malo jači, ali ja sam se brzo navikla i sad uživam u njemu.
Možete ga naći u Dm-u, po ceni od nekih 400,00 dinara. To je veoma pristupačno s obzirom da tonik dolazi u boci od 500 ml.




Pošto sam krenula sa proizvodima iz Dm-a, nastaviću sa stvarima koje sam uzela tamo. U pitanju su Balea gel za tuširanje i Balea mleko za telo.
Balea Vanille & Cocos gel za tuširanje me je odmah privukao. Jako volim njihove gelove, a ovaj me je oborio sa nogu. Kokos inače ne volim, ali u kombinaciji sa vanilom je odličan. Dugo se zadržava na koži kao i svi ostali Balea gelovi, a potrebno ga je veoma malo koristiti jer lepo peni. Cena ovog gela je oko 200,00 dinara, ali se često mogu naći na popustu.
Balea Frost Flower mleko za telo fenomenalno miriše. Kada se namaže podseća na muške mirise, koje znamo da svaka devojka voli. Međutim kada ga koža upije dobija drugačiji miris, i tada ima pravi zimski miris koji bi i trebalo da ima. Ovo mleko je limited edition, tako da bi ga uskoro trebali povući iz prodaje, ali biste ga trebali kupiti dokle god stoji na policama. Cena ovom mleka za telo je 200,00 dinara.



Sledeća na redu je kosa, i za nju sam kupila dva nova preparata. S obzirom da imam kovrdžavu kosu, moram voditi dosta računa o njoj, što uključuje maske za kosu, kristale i kreme za stilizovanje kose.
Danas je reč o dve kreme za definisanje lokni i to Amika curl defining cream i Marrakesh curl cream.
Amika curl defining cream je jedna od boljih krema za lokne koju sam do sad koristila. Potrebno je jako malo kreme da bi se postigao efekat lepe i negovane kose. To je jedna od retkih krema koja može da se stavi i na mokru i na suvu kosu i da postigne identičan efekat. Amika jeste skuplja u odnosu na ostale, pa je 100 ml oko 650,00 dinara, ali vredi je uzeti. Ja sam prošlu bočicu koristila skoro 5 meseci, a svaki dan sam stavljala na kosu.





O Marrakesh kremi za lokne još nemam konkretno mišljenje. Nju sam dobila od mame, koja takođe ima kovrdžavu kosu, međutim njoj nije odgovarala. Meni se lično sviđa kakve lokne pravi. Kosa bude sjajna, mekana i dobija volumen. Međutim, posle nekoliko sati od nanosenja kreme, kosa postaje čupava. Kao da se lokne razdvajaju i izgleda neuredno. Mada koliko sam primetila, to je u svetu postao hit, tako da je moguće da im je to i cilj. Cenu zaista ne znam, jer je nisam ja kupila.




Kupila sam samo jedan komad dekorativne kozmetike, i to Aura Absolute Matte tečni ruž za usne. Ovaj put sam kupila pod brojem 614 - Emergency Call.


Moram priznati da je tečniji nego ostali i malo se sporije suši, ali mi se sviđa boja. I ne smeta to što je tečniji jer se ne razmazuje. Kao i uvek Aura pokazuje da ima jako kvalitetnu šminku. Ne znam baš da li bi stojao devojkama sa jako svetlim tenom, ali je baš lepa roza boja. Ispod na slici možete videti kako mi stoji na usnama.  




Za kraj sam ostavila nešto što jedva čekam da probam, a to je Nuxe. Danas su mi stigla 3 uzorka, jedna krema za lice, zatim krema za ruke i ulje za telo, kosu i lice. Jedva čekam da isprobam ove proizvode koje možete videti na slici ispod, pa da vam kažem kakvi su. 




Hvala vam što se čitali, nadam se da vam se svidelo. 
Ukoliko imate neka pitanja ili sugestije, napišite u komentarima. :)



CONVERSATION

2 comments:

  1. Obozavam balea proizvode za tusiranje, i negu tela.. Byphasse je odlican brend, a od nuxa sam probala samo suvo ulje predobro je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi dopada sve to. Stvarno su dobri proizvodi, mada sam citala da im je dosta los sastav gelova za tusiranje.

      Delete

Back
to top