RoC Hydra+ recenzija

Već dugo pokušavam naći recenziju o RoC kozmetici uopšteno, ali sam primetila da ne postoje na srpskom. Takođe sam primetila da pri pomenu ove kozmetičke kuće ljudi nemaju lepe komentare. Morala sam proveriti da li je takav utisak zbog cene proizvoda koja je poprilično veća ili zbog kvaliteta.

Kupila sam  RoC Hydra+ dnevnu kremu koju jedino smem da koristim zbog svojih godina. Krema je namenjena normalnoj i kombinovanoj koži i piše da hidrira 24 časa.




Posle prvog korišćenja osetila sam koliko zapravo prija koži. Tekstura joj je vodenasta i topi se u dodiru sa kožom. Jedna je od retkih koja ne zateže i nije teška na licu, već osvežava veći deo dana. Nije istina da je osećaj svežine baš ceo dan, ali u proseku je 12 sati što je poprilično dobro u odnosu na ostale kreme.

Takođe je veoma dobro što ne utiče na šminku, jer mnoge kreme unište efekat pudera s vremenom i više se vidi krema nego puder.



Dnevna krema od 40ml


Cena je poveća tako da krema od 40 ml iznosi preko 2000 dinara, ali se toliko malo koristi prilikom nanošenja da traje veoma dugo. Ja sam je uzela u apoteci u BIG-u, ali mislim da se može naći u svim apotekama. Lično sam oduševljena ovom dnevnom  kremom i definitivno ću je uzeti opet. Kao što njihov moto kaže, ispunjavaju svoja obećanja.



We keep our promises - njihov moto


Koje vi dnevne kreme koristite za vaš tip kože?

CONVERSATION

3 comments:

  1. Roc kozmetika je odlicna, koristila sam dosta njihovih proizvoda, i kreme i sredstva za umivanje i za uklanjanje sminke i sve je bilo dobro. Taj brend je uglavnom fokusiran na anti-age proizvode a kako su blogerke vecinom mladje devojke tako slabije o tome i mogu da pisu, pretpostavljam da je to razlog sto nema mnogo recenzija. Cene su u rangu Vichy-ja i tako te neke farmaceutske kozmetike ali su meni Roc proizvodi neuporedivo bolji. Inace delimo utiske o ovoj konkretnoj kremici. Lepa recenzija! :)

    ReplyDelete
  2. Divna recenzija,hvala! Ja sam ovu kremu upravo jutros kupila , mislim da se necu pokajati !

    ReplyDelete

Back
to top